Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent pentru Mobila

FABI Detergent pentru Mobila

Detergent Fabi pentru mobilă

Descoperă detergentul special creat pentru curățarea și îngrijirea tuturor obiectelor de mobilier, fabricat în baza unei rețete originale de înaltă calitate, de către Fabi.

Detergentul este conceput pentru a fi folosit pe o varietate de suprafețe de mobilier, cum ar fi cele lăcuite, vopsite, din lemn natural sau PAL, asigurând o curățenie impecabilă și o strălucire desăvârșită. Formula sa eficientă dizolvă cu ușurință murdăria, iar rezultatul este complet îmbunătățit de un miros proaspăt, care persistă în încăpere.

Aplicarea este simplă și rapidă cu ajutorul pulverizatorului. Detergentul nu doar curăță, ci și oferă un efect antistatic, ideal pentru îndepărtarea prafului. După pulverizare, ștergerea se face cu ușurință folosind o lavetă uscată, fără a lăsa urme sau reziduuri. În plus, aroma sa plăcută îmbie orice musafir și creează o atmosferă plăcută în încăpere.

Un beneficiu important este că detergentul lasă un strat protector rezistent, care asigură o protecție eficientă împotriva apei, prelungind astfel durata de viață a mobilierului.

Recipientul de detergent pentru mobilă este prevăzut cu un pulverizator pentru o aplicare precisă și facilă. Această soluție profesională este produsă cu grijă în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE pentru calitate și siguranță.

Alege detergentul Fabi pentru mobilă strălucitoare în fiecare zi și bucură-te de rezultate remarcabile și un mobilier curat, cu aspect impecabil și protejat împotriva uzurii. Transformă curățenia într-o experiență plăcută și eficientă cu acest detergent de mobilă de încredere de la Fabi.

Producator:
FABI