Slide 2
Valori și principii
Fabi, brand
100%
românesc
Image is not available
Slide
Fabi, brand
100%
românesc
Image is not available

CunoaștecompaniapovesteavalorileFabi

Suntem Fabi Total Grup SRL, producător de detergenți profesionali, distribuitor de produse de curățenie profesională și igienă, furnizor de servicii de curățenie și întreținere clădiri.

Importăm direct branduri precum Tork-Essity (produse din hârtie și dispensere profesionale), Lucart - Italia (produse din hârtie), Ipc Euromop și FilMop - Italia (echipamente profesionale de curățenie), Elsea - Italia (Aspiratoare profesionale și mașini pentru curățenie), Sprintus - Germania (cărucioare profesionale pentru curățenie), Tennant - UK (echipamente profesionale de curățare a pardoselilor) , Nilfisk - Danemarca (echipamente profesionale de curățare a pardoselilor). 

Împreună, aducem curățenia și igiena la un alt nivel.

Povestea noastră

header titlu scurt

Slide
Povestea noastră

Anul 2003

header titlu scurt

a reprezentat anul când pasiunea noastră pentru curățenie și igienă a fost concretizată. În momentul înființării societății, ne-am propus să ne implicăm și să dezvoltăm standarde de curățenie și igienă în cadrul companiilor românești. 

Ne-am menținut promisiunea. Am reușit acest lucru prin implementări de testare, demonstrații și training-uri care ne-au adus un renume pe piață. 

Anul 2006

header titlu scurt

a însemnat un pas important în urmărirea principiilor pe care le avem, ceea ce ne-a permis să ne extindem compania. 

Ne-am îmbogățit portofoliul de distribuție și cu servicii profesionale de curățenie.

Anul 2006

header titlu scurt

Un Hub de Curățenie

header titlu scurt

Așa a luat naștere, de fapt, ceea ce ne-am propus la început de drum: un Hub de Curățenie, format din distribuția de produse profesionale, furnizarea de servicii de curățenie și producția proprie de detergenți profesionali, dezinfectanți și produse cosmetice . Experiența acumulată ne permite să oferim soluții calitative la un preț corect.

Când vine vorba de curățenie, mergem doar pe dovezi. Am pornit cu pași siguri la drum, în toată țara, oferind servicii de curățenie pentru spații comerciale și întreținere clădiri. Timp de 3 ani, am dus curățenia la ea acasă în numeroase companii și instituții de pe întreg teritoriul țării. Am pus bazele unui portofoliu de sute de clienți care include spitale și clinici, clădiri de birouri, supermarketuri, lanțuri de farmacii, sedii bancare, spații expoziționale, mall-uri, hoteluri și multe altele. 

Eforturi răsplătite

header titlu scurt

În anul 2009, s-a născut linia de producție de detergenți lichizi profesionali Fabi. Cunoscând în detaliu cererea pieței, am știut că suntem pregătiți să oferim clienților produse eficiente, la prețuri corecte. Toate produsele Fabi sunt create pe rețete proprii, dezvoltate intern de chimiștii noștri, și adaptate conform necesităților identificate în teren de echipele de curățenie.

În prezent, secția de producție are o suprafață de peste 500 mp, cu o capacitate între 3000 și 5000 de unități pe zi (flacoane cu litraje între 0,5 - 5 L).

 

Fabi, despre valori și oameni

header titlu scurt

Ne mândrim să fim o čompanie 100% românească, cu parteneri în toată țara și la nivel european. Valorile ce ne îndrumă pașii sunt:

implicarea

header titlu scurt

întrucât specialiștii noștri depun eforturi susținute pentru a optimiza conceptul de curățenie și igienă în sectorul instituțional și corporate;

eficiența

header titlu scurt

pentru că implementăm soluții eficiente atât pentru partenerii cât și pentru clienții noștri;

flexibilitatea

header titlu scurt

deoarece ne adaptăm continuu produsele și serviciile în funcție de nevoile pieței;

sustenabilitatea

header titlu scurt

dorința continuă de aplicare în prezent a soluțiilor care protejează viitorul copiilor noștri.

Curățenia nu doar se face, se și întreține

header titlu

Credem cu tărie în oameni, în dezvoltarea și susținerea continuă a acestora. În prezent, echipa noastră are peste 700 de angajați. 

Spiritul Fabi înseamnă profesionalism, flexibilitate și, în același timp, prețuri competitive pentru soluții eficiente și de calitate.

Te invităm să ne contactezi sau să descoperi catalogul nostru de produse proprii și de import.