Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Scotch Remover

FABI Scotch Remover

Fabi Scotch Remover

Descoperă soluția de uz profesional, Fabi Scotch Remover, concepută pentru îndepărtarea reziduurilor de lipici lăsate în urma înlăturării benzilor adezive sau scotch-ului de pe diverse suprafețe. Această soluție cu formulă concentrată, fabricată în baza unei rețete originale, este o alegere excelentă pentru curățarea eficientă și delicată a suprafețelor.

Fabi Scotch Remover se prezintă sub forma unei soluții pe bază de solvenți, special creată pentru a dizolva și curăța reziduurile de adeziv, etichete și autocolante fără să deterioreze suprafața de dedesubt. Poate fi utilizată pe marmură și pe suprafețe dure, oferindu-ți un rezultat impecabil. Un avantaj important este că soluția nu lasă mirosuri neplăcute.

Modul de utilizare este simplu: se pulverizează Fabi Scotch Remover direct pe pata de adeziv și se lasă să acționeze în profunzime timp de aproximativ două minute. Apoi, cu ajutorul unei lavete uscate, soluția se îndepărtează ușor, lăsând suprafața curată și strălucitoare. Un alt beneficiu este că nu este necesară clătirea cu apă.

Trebuie să ai în vedere că, datorită concentrației crescute de solvenți, timpul de acțiune de două minute trebuie respectat, pentru a evita diluarea vopselei de pe suprafețe. Asigură-te că urmezi instrucțiunile pentru a obține cele mai bune rezultate.

Fabi Scotch Remover este disponibil in doua variante - cu pulverizator la 0,5 litri, și în recipient de 5 litri. Produsul este fabricat în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE.

Alege Fabi Scotch Remover pentru a oferi strălucire și prospetime tuturor suprafețelor din jurul tău. Experimentează eficiența și calitatea profesională în înlăturarea reziduurilor de lipici, pentru un mediu curat și bine îngrijit.

Produs destinat strict pentru uz profesional

Producator:
FABI