Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
HIGEEA Dezinfectant pentru Suprafete
HIGEEA Dezinfectant pentru Suprafete
HIGEEA Dezinfectant pentru Suprafete

HIGEEA Dezinfectant pentru Suprafete

Soluție dezinfectantă Higeea pentru suprafețe

Descoperă soluția dezinfectantă transparentă Higeea, pe bază de alcool izopropilic în proporție de 70%, cu o formulă cu acțiune biocidă eficientă și rapidă.

Această soluție dezinfectantă are un efect bactericid, fungicid și virucid în doar 15 minute, iar acțiunea sa tuberculocidă și micobactericidă este dovedită în 60 de minute. Higeea dezinfectant pentru suprafețe elimină bacteriile, virusurile și alergenii de pe diverse suprafețe.

Soluția oferă protecție superioară în fața microorganismelor dăunătoare. În plus, nu lasă un miros puternic.

Aplicația este simplă: se pulverizează soluția pe suprafața ce urmează a fi dezinfectată, se lasă să acționeze timp de 1 minut, apoi se șterge cu o lavetă uscată și curată.

Produsul este disponibil în trei variante - cu pulverizator, la 500ml și 1 litru, și în recipient de 5 litri. Soluția dezinfectantă Higeea este avizată de autoritățile competente din România, cu numărul 5751BIO/02/12.24.

Alege Higeea dezinfectant pentru suprafețe multiple pentru o igienizare la superlativ. Asigură-te că spațiul tău este mereu curat și protejat împotriva microorganismelor cu ajutorul acestei soluții puternice și eficiente.

 

Producator:
HIGEEA