Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergentul Dezinfectant Antispumant pentru Pardoseli Portocaliu
FABI Detergentul Dezinfectant Antispumant pentru Pardoseli Portocaliu

FABI Detergentul Dezinfectant Antispumant pentru Pardoseli Portocaliu

Detergent dezinfectant antispumant Fabi pentru pardoseli

Descoperă puterea detergentului profesional dezinfectant Fabi Portocaliu, special creat pentru curățarea automatizata a pardoselilor. Fabricat după o rețetă originală Fabi, acest detergent dezinfectant antispumant este soluția ideală pentru a obține pardoseli curate și complet igienizate.

Detergentul este destinat exclusiv utilizării automate, fiind potrivit pentru curățarea cu monodisc și mașini de spălat pardoseli. Indiferent de tipul de murdărie de pe suprafețele tari, Fabi detergent dezinfectant antispumant curăță eficient, oferind rezultate excelente. Pentru utilizare optimă, se recomandă diluția de 20 ml la 1 litru de apă. Substanța antispumantă din compoziție reduce sau chiar elimină spuma produsă în aparatele de curățare, facilitând procesul de spălare. După utilizare, pardoseala capătă un miros proaspăt și plăcut. Formula detergentului este delicată cu pielea, având un pH neutru.

Detergentul este disponibil în este disponibil în două variante - recipient de 1 litru și bidon de 5 litri. Produsul este fabricat în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE, pentru a te asigura de calitatea și siguranța sa.

Alege detergentul dezinfectant antispumant Fabi pentru a obține pardoseli impecabile și bucură-te de curățenie în fiecare zi.

Producator:
FABI