Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent Dezinfectant pentru Pardoseli Portocaliu
FABI Detergent Dezinfectant pentru Pardoseli Portocaliu

FABI Detergent Dezinfectant pentru Pardoseli Portocaliu

Detergent profesional dezinfectant Fabi Portocaliu, pentru pardoseli

Descoperă puterea detergentului profesional dezinfectant Fabi Portocaliu, special creat pentru curățarea pardoselilor.

Fabricat după o rețetă originală Fabi și avizat ca biocid, acest detergent dezinfectant curăță eficient toate tipurile de murdărie, pete și depuneri de pe suprafețele dure. Fabi detergent dezinfectant Portocaliu pentru pardoseli nu doar curăță, ci și dezinfectează, lăsând în urmă un parfum plăcut care îmbie orice oaspete.

Pentru utilizare optimă, se recomandă diluția de 20 ml de soluție la 1 litru de apă. Soluția are un pH neutru, ceea ce înseamnă că este delicată cu pielea. Este important de menționat că nu trebuie utilizată în mașini de spălat automate, deoarece soluția produce un nivel ridicat de spumare. Pentru utilizarea automată, recomandăm Detergentul pentru Pardoseli Dezinfectant Antispumant de la Fabi.

Detergentul dezinfectant Fabi Portocaliu pentru pardoseli este disponibil în două variante - recipient de 1 litru și bidon de 5 litri. Produsul este fabricat în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE, pentru a te asigura de calitatea și siguranța sa.

Alege detergentul dezinfectant Fabi Portocaliu pentru a obține pardoseli curățate și dezinfectate ca la carte. Redescoperă strălucirea și igiena pardoselilor cu acest detergent de încredere.

Producator:
FABI