Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
HIGEEA Alcool Gel
HIGEEA Alcool Gel
HIGEEA Alcool Gel

HIGEEA Alcool Gel

Gel dezinfectant pentru mâini Higeea

Descoperă gelul dezinfectant Higeea, un produs biocid avizat, pentru o igienă completă a mâinilor.

Formulat pe bază de alcool izopropilic în proporție de 70%, gelul dezinfectant Higeea este un dezinfectant puternic cu acțiune biocidă. Acesta oferă o acțiune bactericidă în doar 60 de secunde și acțiune virucidă în 120 de secunde, fără a avea nevoie de apă, săpun sau prosop. Conform avizului, gelul dezinfectant Higeea are acțiune bactericidă, fungicidă, tuberculocidă și virucidă.

Acest gel dezinfectant igienizează mâinile în profunzime, fără a lăsa o senzație lipicioasă, și protejează împotriva microorganismelor. Se aplică nediluat, direct pe mâinile uscate și nu necesită clătire cu apă după utilizare. Se toarnă o cantitate de 3 ml în palmă, se freacă mâinile timp de aproximativ 30 de secunde, asigurându-se astfel eliminarea bacteriilor de pe suprafața mâinilor. Gelul lasă o senzație proaspătă și ușor înțepătoare.

Produsul este disponibil în următoarele variante - 150 ml, cu pompiță la 200 ml, 500 ml și 1 litru, și în recipient de 5 litri. Gelul dezinfectant Higeea este avizat de autoritățile competente din România, cu numărul 5730BIO/01/12.24.

Alege gelul dezinfectant Higeea pentru  o protecție eficientă.

Producator:
HIGEEA