Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent Sanitar Dezinfectant
FABI Detergent Sanitar Dezinfectant

FABI Detergent Sanitar Dezinfectant

Detergent dezinfectant sanitar Fabi

Descoperă puterea unui detergent gel profesional concentrat pentru o curățenie impecabilă în orice baie - Fabi Soluție Dezinfectantă pentru Suprafețe Sanitare.

Acest detergent gel special creat pentru dezinfectarea suprafețelor sanitare este fabricat după o rețetă originală Fabi. Soluția cu formulă concentrată curăță, dezinfectează și omoară microbii, oferind în același timp un parfum plăcut.

Detergentul Fabi este conceput să asigure o spălare și igienizare eficientă a obiectelor sanitare, având activitate bactericidă. Se recomandă utilizarea pe chiuvete, căzi și vase de toaletă.

Pentru a utiliza soluția dezinfectantă Fabi, se aplică nediluată pe obiectele sanitare ce urmează să fie curățate și se lasă să acționeze timp de 10 minute. În cazul unui grad mai mare de murdărie, se poate utiliza o perie specială sau un burete. La final, se clătește cu apă.

Datorită formulei concentrate, Fabi gel dezinfectant pentru suprafețe sanitare îndepărtează murdăria fără efort și protejează împotriva dezvoltării microorganismelor. Soluția nu lasă urme și oferă un miros plăcut și proaspăt.

Produsul este disponibil în două variante - recipient mic de 1 litru sau bidon de 5 litri. Detergentul dezinfectant este produs în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE, pentru a te asigura de calitatea și siguranța sa.

Alege Fabi Soluție Dezinfectantă pentru Suprafețe Sanitare pentru a obține o curățenie totală în baia ta.

Producator:
FABI