Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Multi-Cleaner

FABI Multi-Cleaner

Fabi multi-cleaner pentru suprafețe

Descoperă puterea unei soluții universale pentru curățarea și igienizarea spațiilor de locuit - Fabi Multi-Cleaner.

Această soluție versatilă este concepută pentru a curăța eficient o varietate de suprafețe, inclusiv sticlă, plastic, lemn, ceramică, inox și porțelan. De asemenea, este ideală pentru igienizarea dispozitivelor inteligente, precum ecranele laptop-urilor, telefoanelor mobile, tabletelor, calculatoarelor, tastaturilor, smartwatch-urilor și monitoarelor TFT/LCD.

Fabricată după o rețetă originală Fabi, soluția Multi-Cleaner îndepărtează în profunzime murdăria zilnică și reziduurile, asigurând o curățare rapidă și ușoară. Este recomandată pentru utilizare pe orice suprafață din spații utilizate în diverse industrii și domenii de activitate.

Aplicarea este simplă - soluția se pulverizează pe o lavetă din microfibră, care nu lasă scame, și se șterge ușor suprafața ce dorești să o igienizezi. Fabi Multi-Cleaner se usucă rapid și nu necesită clătire. Produsul nu lasă urme și nu afectează calitatea diverselor materiale, ci lasă suprafețele curățate și împrospătate.

Soluția Multi-Cleaner este disponibilă într-o singură variantă, la recipient de 1 litru. Este produsă în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE, pentru a te asigura de calitatea și siguranța sa.

Alege Fabi Multi-Cleaner pentru a obține o curățenie impecabilă pe orice suprafață.

Producator:
FABI