Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent Universal
FABI Detergent Universal

FABI Detergent Universal

Detergent universal Fabi pentru suprafețe multiple

Descoperă puterea unui detergent universal versatil, ideal pentru curățenie în bucătărie și pe diverse suprafețe, precum și pentru spălarea covoarelor și tapițeriilor - Fabi Detergent Universal.

Fabricat după o rețetă originală Fabi, acest detergent universal este soluția perfectă pentru toți iubitorii de curățenie. Indiferent de tipul de murdărie sau depuneri, acest detergent curăță eficient toate suprafețele, inclusiv vasele de bucătărie. De asemenea, igienizează complet diverse suprafețe utilizate în diverse industrii.

Utilizarea este simplă - detergentul se diluează cu apă și poate fi aplicat pe o varietate de suprafețe. Este recomandat și pentru curățarea depunerilor de calcar, săpun sau grăsime. Datorită formulei sale delicate, nu lasă urme pe suprafețele pe care este utilizat și este compatibil cu diverse materiale.

Fabi Detergent Universal este disponibil în două variante - recipient mic de 1 litru sau rezervă în bidon de 5 litri. Produsul este fabricat în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE, pentru a te asigura de calitatea și siguranța sa.

Alege Fabi Detergent Universal pentru a obține o curățenie în profunzime pe diverse suprafețe. Transformă rutina de curățenie într-o experiență ușoară și eficientă, cu acest detergent versatil și puternic.

Producator:
FABI