Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI All Purpose Office

FABI All Purpose Office

Soluție de curățare Fabi pentru spații de birouri

Soluția universală transparentă, în baza unei rețete originale Fabi, este ideală pentru curățarea tuturor suprafețelor din spațiile de birouri, inclusiv echipamentele electronice. Indiferent de tipul de murdărie, soluția Fabi All Purpose Office oferă rezultate remarcabile, lăsând în urmă un spațiu de lucru impecabil și igienizat, cu un miros plăcut, care cu siguranță îți va spori productivitatea.

Aplicarea soluției este simplă și convenabilă, utilizând pulverizatorul. Poate fi utilizată pentru mobilier, ferestre, monitoare și tastaturi. Poți pulveriza direct pe zona care urmează să fie curățată sau pe o lavetă și apoi șterge cu atenție. Soluția are, de asemenea, un efect antistatic, ajutând la menținerea curățeniei pe termen lung.

Soluția Fabi All Purpose Office este disponibilă în două variante. Prima variantă este cu pulverizator, în recipient de 0,5 litri, iar a doua variantă este o rezervă de 5 litri fără pulverizator. Ambele variante sunt produse în laboratoarele noastre proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE, pentru a te asigura de calitatea și siguranța produsului.

Alege soluția Fabi All Purpose Office pentru o curățenie de nota 10 în spațiile de birouri. Bucură-te de un mediu de lucru curat, proaspăt și igienic, care să îți permită să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat.

Producator:
FABI