Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Oxy Action
FABI Oxy Action
FABI Oxy Action

FABI Oxy Action

Detergent concentrat Fabi Oxy Action

Descoperă puterea extraordinară a detergentului concentrat cu Oxigen activ marca Fabi - soluția perfectă pentru îndepărtarea celor mai dificile pete.

Fabricat conform unei rețete originale Fabi, detergentul concentrat Oxy Action este special conceput pentru a elimina petele frecvente și dificile, inclusiv cele de grăsime, ceai sau vin. Poate fi utilizat în siguranță pe orice tip de țesătură, inclusiv lână, mătase și textile colorate, datorită formulei sale concentrate care nu conține clor. Această soluție unică este creată pentru a îndepărta petele dificile, pătrunzând în profunzime și eliminând fiecare particulă de grăsime, fără a afecta țesătura articolelor vestimentare. În plus, lasă în urmă un parfum proaspăt și revigorant care persistă mult timp.

Puterea sa de îndepărtare a petelor de grăsime, vin sau ceai se datorează agentului de înălbire pe bază de oxigen activ, secretul din spatele rețetei noastre exclusive Fabi.

Aplică detergentul concentrat direct pe pata pe care dorești să o îndepărtezi, după ce ai umezit-o anterior. Ulterior, adaugă produsul și în mașina de spălat pentru o curățare completă. Poți utiliza detergentul împreună cu balsamul de rufe Fabi pentru a obține rezultate excelente.

Produsul este disponibil în două variante: recipient de 0.75 litri, cu pulverizator, 1 litru sau bidon de 5 litri, pentru a satisface nevoile tale. Detergentul Fabi Oxy Action este produs în laboratoarele noastre proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE.

Alege detergentul concentrat Fabi Oxy Action pentru a obține țesături curate și împrospătate. Descoperă puterea sa incredibilă de curățare și transformă procesul de spălare într-o experiență ușoară și eficientă!

Producator:
FABI