Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Balsam de Rufe
FABI Balsam de Rufe

FABI Balsam de Rufe

Balsam de rufe Fabi

Descoperă secretul rufelor mereu proaspete cu balsamul concentrat marca Fabi - o alegere ideală pentru a îngriji și parfuma țesăturile.

Fabricat după o rețetă originală, balsamul concentrat Fabi este potrivit pentru orice tip de țesătură. Experimentează senzația de rufe proaspete și plăcut parfumate. Acest balsam conferă volum țesăturii și previne efectul antistatic. În plus, lasă în urmă un miros proaspăt, care persistă îndelung în materialele textile, chiar și după spălare.

Pentru utilizare, adaugă balsamul după ce ai utilizat detergentul de rufe, în etapa de clătire. Pentru spălarea manuală, adaugă 30 ml de balsam la 10 litri de apă direct în vasul de spălare a rufelor. În cazul spălării automate, adaugă 60 ml în sertarul destinat balsamului, pentru un set de 5 kilograme de rufe.

Balsamul este disponibil în variantele de recipiente de 1 litru sau 5 litri, pentru a satisface nevoile tale. Produsul este fabricat în laboratoarele proprii ale Fabi Total Grup, respectând normele CEE.

Alege balsamul de rufe marca Fabi pentru a-ți împrospăta și parfuma țesăturile. Transformă rutina spălării într-o experiență plăcută, asigurându-ți rufe frumos mirositoare și îngrijite!

Producator:
FABI