Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Decapant F1A pentru Pardoseli
FABI Decapant F1A pentru Pardoseli

FABI Decapant F1A pentru Pardoseli

Soluție decapantă Fabi pentru pavimente

Descoperă puterea profesională de curățare!

Soluția decapantă Fabi pentru pavimente este o formulă de înaltă performanță, concepută pentru a curăța eficient toate tipurile de suprafețe și pavimente. Fabricată cu grijă, folosind o rețetă originală Fabi, această soluție nu conține clor și poate îndepărta cu ușurință orice murdărie sau depuneri de pe pardoseli.

Indiferent dacă este vorba despre pete de grăsime sau urme de vopsea, soluția Fabi Decapant F1A se ocupă de ele, oferindu-ți un rezultat impecabil. De asemenea, soluția nu doar că curăță, ci și igienizează orice suprafață utilizată drept paviment.

Utilizarea este simplă - soluția se diluează în apa folosită pentru curățarea pardoselilor. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă o diluție de 25-100 ml la 1 litru de apă. Poți utiliza soluția atât în curățenia manuală, cu ajutorul unui mop, cât și în procesele mecanice, utilizând o mașină de spălat pardoseli. Iar după aplicare, nu este necesară clătirea zonei.

Pentru a satisface nevoile tale, soluția decapantă Fabi este disponibilă în două variante: recipient de 1 litru sau bidon de 5 litri. Produsul nostru de uz profesional este fabricat în laboratoarele proprii ale Fabi Total Grup, respectând normele CEE.

Alege soluția profesională Fabi Decapant F1A pentru a obține pavimente curățate în profunzime. Descoperă puterea acestei soluții și transformă curățenia într-o experiență impecabilă!

Producator:
FABI