Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent pentru pardoseli Floor Care
FABI Detergent pentru pardoseli Floor Care

FABI Detergent pentru pardoseli Floor Care

Floor Care este un detergent profesional ,cu rețetă originală Fabi, creat special pentru curățarea eficientă și întreținerea pardoselilor de diverse tipuri. Cu o formulă avansată, acest detergent oferă rezultate remarcabile în curățarea și protejarea tuturor tipurilor de pardoseli, cum ar fi marmura, gresia, faianța, PVC, linoleum și altele.

Una dintre caracteristicile sale deosebite este efectul său antialunecare, asigurând o suprafață sigură pentru utilizatori.

Formulat cu o rezistență superioară împotriva alcoolului și apei, Floor Care asigură o protecție eficientă împotriva deteriorărilor cauzate de aceste substanțe.

Aroma sa subtilă rămâne în spațiu după aplicare, creând o atmosferă plăcută și relaxantă.

Utilizarea detergentului pentru pardoseli este simplă și convenabilă. Se recomandă prepararea unei soluții diluate de 20 ml de detergent la 1 litru de apă. Această proporție asigură eficiența maximă a produsului și rezultate optime în curățarea pardoselilor.

Detergentul Fabi Floor Care este disponibil în doua variante, astfel încât să poți alege cea potrivită nevoilor tale: în recipient de 1 litru sau în rezervă de 5 litri. Acest detergent este produs în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE.

Cu Floor Care, puteți avea încredere că pardoselile dumneavoastră vor beneficia de o curățare profesionistă, un efect antialunecare, o rezistență sporită la alcool și apă, un parfum plăcut și un aspect lucios.

Producator:
FABI