Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent pentru Covoare - ANTISPUMANT

FABI Detergent pentru Covoare - ANTISPUMANT

Producator:
FABI

Detergent Fabi profesional pentru covoare, cu antispumant

Asigură o curățare eficientă a covoarelor, mochetelor și tapițeriilor cu detergentul antispumant, fabricat în baza unei rețete originale Fabi.

Acest detergent profesional curăță în profunzime toate tipurile de murdărie de pe covoare, mochete și tapițerii. Fabi Detergent pentru Covoare Antispumant asigură o curățare și igienizare eficientă a țesăturilor, fără a lăsa urme de spumă după spălare.

Formula sa specială reduce nivelul de spumare, facilitând utilizarea în aspiratoarele cu injecție-extracție. Modul de utilizare este simplu: se aspiră suprafața de curățat, apoi se introduce în rezervorul pentru spălare o soluție diluată conform indicațiilor. Se pulverizează și se aspiră simultan. În cazul în care suprafața prezintă o murdărie persistentă, se recomandă lăsarea soluției să acționeze între 5 și 15 minute înainte de aspirare.

Diluția recomandată este de 20-60 ml de detergent la 1 litru de apă. Acest detergent este ideal pentru utilizarea în mașinile cu sistem de injecție-extracție și aspiratoare umede. Nu conține sare, ceea ce înseamnă că protejează eficient fibra textilă.

Este disponibil în două variante: recipient de 1 litru sau bidon de 5 litri. Detergentul este produs în laboratoarele proprii ale Fabi Total Grup, în conformitate cu normele CEE.

Alege detergentul Fabi antispumant pentru a obține covoare, mochete și tapițerii impecabile.