Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent pentru Lemn
FABI Detergent pentru Lemn

FABI Detergent pentru Lemn

Detergent profesional Fabi pentru suprafețele din lemn

Descoperă detergentul profesional concentrat creat special pentru curățarea și lustruirea tuturor suprafețelor din lemn, un produs cu rețetă originală Fabi.

Detergentul Fabi pentru lemn oferă o curățare eficientă și un strat protector ce sporește rezistența lemnului. Cu acest detergent, poți reda lemnului un aspect proaspăt și strălucitor.

Utilizarea produsului este simplă și flexibilă. Poți folosi detergentul în amestec cu apă sau ca atare, în funcție de necesități. Pentru spălarea de întreținere, se recomandă o diluție de 30-50 ml de detergent la 1 litru de apă, iar pentru spălări grele, se recomandă 70-100 ml la 1 litru de apă. După utilizare, pentru un finisaj lucios, suprafața poate fi ștearsă cu o lavetă uscată. Nu este necesară clătirea suprafeței pe care a fost aplicat produsul.

Detergentul Fabi pentru lemn este disponibil în trei variante, astfel încât să poți alege cea potrivită nevoilor tale: cu pulverizator, în recipient de 1 litru sau în rezervă de 1 sau 5 litri, fără pulverizator. Acest detergent este produs în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE.

Alege detergentul profesional Fabi pentru a curăța în profunzime suprafețele din lemn. Cu acest produs de încredere, vei putea păstra lemnul curat și protejat, obținând rezultate superioare de curățare.

Producator:
FABI