Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent pentru Inox

FABI Detergent pentru Inox

Detergent Fabi pentru suprafețele din inox

Descoperă detergentul profesional creat special pentru curățarea tuturor suprafețelor din inox, un produs cu rețetă originală Fabi.

Detergentul Fabi pentru inox este soluția ideală pentru curățarea în profunzime a tuturor tipurilor de murdărie și depuneri de pe suprafețele din inox. Cu acest detergent, poți elimina praful și petele de grăsime, redând suprafeței un aspect strălucitor după spălare.

Utilizarea produsului este simplă și eficientă. Se aplică cu ușurință cu ajutorul pulverizatorului direct pe suprafața ce urmează a fi curățată. După pulverizare, se șterge zona cu un burete sau o lavetă umedă. Pentru rezultate impecabile, se clătește cu apă și se șterge cu o cârpă uscată.

Detergentul Fabi pentru inox este disponibil în trei variante diferite, în funcție de nevoile tale: cu pulverizator, în recipiente de 0,5 L și 1 L sau în rezervă de 5 L, fără pulverizator. Acest detergent este produs în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE.

Alege detergentul Fabi pentru inox și oferă suprafețelor din inox un aspect strălucitor. Cu acest produs de încredere, vei obține rezultate de curățare superioare pentru suprafețele din inox.

Producator:
FABI