Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
HIGEEA Detergent pentru Geamuri ECOLABEL
HIGEEA Detergent pentru Geamuri ECOLABEL

HIGEEA Detergent pentru Geamuri ECOLABEL

Soluție pentru curățarea geamurilor Higeea, cu certificare Ecolabel

Descoperă soluția lichidă ideală pentru curățarea și lustruirea geamurilor, oglinzilor și obiectelor din sticlă, un produs ecologic certificat Ecolabel.

Detergentul eco-friendly Higeea pentru curățarea geamurilor are o formulă special concepută ce facilitează curățarea fără a lăsa urme inestetice. Această soluție eficientă îndepărtează rapid petele și murdăria de pe suprafețele din sticlă, uscându-se instantaneu și oferind un rezultat fără urme vizibile. Higeea soluție eco pentru geamuri este recomandată și pentru suprafețele vitrate mari.

Aplicarea produsului este simplă și comodă, cu ajutorul pulverizatorului. Se pulverizează direct pe suprafața ce urmează a fi curățată și soluția se îndepărtează ușor cu o racletă, o lavetă uscată sau un prosop de hârtie. De asemenea, soluția Higeea eco poate fi folosită în combinație cu aspiratoarele pentru geamuri, pentru un rezultat impecabil.

Un aspect important al soluției Higeea pentru geamuri este certificarea Ecolabel, care atestă caracterul său ecologic. Ambalajul produsului este reciclabil, având o cantitate controlată de plastic pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător.

Disponibil în trei variante: cu pulverizator, în recipient de 750ml si 1 L sau în rezervă de 5 L, fără pulverizator.

Alege Higeea soluție eco pentru geamuri și obiecte din sticlă pentru a obține suprafețe strălucitoare, complet lipsite de orice urmă de murdărie. Fii parte a soluției ecologice pentru curățenia ta!

Producator:
HIGEEA