Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent pentru Geamuri
FABI Detergent pentru Geamuri
FABI Detergent pentru Geamuri
FABI Detergent pentru Geamuri

FABI Detergent pentru Geamuri

Soluție Fabi pentru curățarea geamurilor

Obține o curățenie impecabilă a geamurilor, oglinzilor și obiectelor din sticlă cu ajutorul soluției profesionale fabricate în baza unei rețete originale Fabi.

Soluția Fabi pentru geamuri este formulată concentrat pentru a îndepărta eficient și rapid murdăria și petele. Cu o nuanță de albastru, soluția se evaporă ușor și nu lasă urme inestetice. Este recomandată în special pentru suprafețele vitrate mari.

Utilizarea sa este simplă și eficientă: se pulverizează ușor, de la o distanță medie, direct pe suprafața din sticlă ce urmează a fi curățată. Apoi, soluția se îndepărtează cu ajutorul unei raclete, a unui prosop de hârtie sau a unei lavete uscate.

Soluția profesională de curățare conferă geamurilor, oglinzilor și obiectelor din sticlă un aspect strălucitor, lăsând suprafețele aproape invizibile.

Produsul este disponibil în patru variante: recipient de 500 ml, 750 ml și 1 L, echipat cu pulverizator, sau în rezervă de 5 L, fără pulverizator. Soluția pentru curățarea geamurilor este produsă în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE.

Alege soluția profesională Fabi pentru a obține o curățenie impecabilă a suprafețelor din sticlă, transformând fiecare geam, oglindă sau obiect de sticlă într-un punct focal strălucitor.

Producator:
FABI