Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent de Vase
FABI Detergent de Vase

FABI Detergent de Vase

Detergent Fabi pentru vase

Transformă experiența de curățenie în bucătărie cu ajutorul unui detergent profesional pentru spălarea vaselor, fabricat în baza unei rețete originale Fabi.

Detergentul pentru spălarea vaselor Fabi aduce un nivel superior de curățenie datorită puterii sale sporite de degresare și consistenței ridicate. Eficient în îndepărtarea petelor de grăsime de pe veselă și tacâmuri, acest detergent conferă vaselor o strălucire impecabilă.

Folosirea sa este simplă și comodă: doar trebuie să toarneți o cantitate redusă pe un burete de vase și să frecați bine zonele cu depuneri de grăsime. Detergentul se dizolvă rapid murdăria, lăsând vasele impecabile. Pentru a obține cele mai bune rezultate în îndepărtarea urmelor de grăsime, se recomandă spălarea vaselor cu apă caldă. După curățare, clătiți bine vasele. Formula detergentului conține balsam pentru protejarea tegumentelor, lăsând mâinile catifelate după fiecare utilizare a produsului Fabi. Pentru o protectie sporita a mainilor recomandam utilizarea mănușilor de protecție.

Detergentul pentru vase Fabi este disponibil în trei variante: recipient de 0,5 L, 1 L sau bidon de 5 L. Fiecare produs este fabricat în laboratoarele proprii ale Fabi Total Grup, respectând normele CEE.

Alege detergentul de vase Fabi pentru a obține vase curate și strălucitoare în bucătăria ta, transformând curățenia într-o experiență plăcută și eficientă.

Producator:
FABI