Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent Profesional de Vase
FABI Detergent Profesional de Vase

FABI Detergent Profesional de Vase

Detergent profesional Fabi pentru vase

Descoperă detergentul profesional de înaltă calitate, special conceput pentru curățarea vaselor folosite în industria Horeca sau acasă, fabricat în baza unei rețete originale Fabi.

Acest detergent profesional este ideal atât pentru uzul casnic, cât și pentru uzul profesional, datorită puterii sale extraordinare de spălare. Formula sa concentrată și extrem de eficientă îndepărtează rapid murdăria și petele de pe toate vasele din bucătărie. Pentru siguranța ta, se recomandă utilizarea mănușilor în timpul utilizării acestui detergent, deoarece conține o concentrație ridicată de degresanți.

Utilizarea sa este extrem de simplă: trebuie doar să torni o cantitate suficientă pe un burete de vase umed. Detergentul este recomandat și pentru vasele cu depuneri de grăsime. Freacă bine vasele, insistând pe zonele cu nivel ridicat de murdărie, și apoi clătește cu apă. Acest detergent curăță eficient tacâmurile și vesela, fără a lăsa urme. Oferă o strălucire impecabilă vaselor de orice fel, inclusiv oale, tigăi și tăvi folosite intens în bucătărie.

Produsul este disponibil în două variante: în recipient de 1 litru sau 5 litri, acest detergent este produs în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, în conformitate cu normele CEE.

Alege detergentul profesional Fabi pentru a obține vase impecabile și o curățenie de excepție.

Producator:
FABI