HIGEEA Degresant Alimentar

HIGEEA Degresant Alimentar

Soluție de degresare Higeea pentru suprafețe din industria alimentară

Descoperă soluția profesională fără miros, special concepută pentru curățarea impecabilă a suprafețelor din industria alimentară.

Detergentul profesional Higeea reprezintă alegerea ideală pentru curățarea în profunzime și îndepărtarea tuturor tipurilor de murdărie și depuneri dificile de pe suprafețele utilizate în industria alimentară. Această soluție de curățare eficientă elimină depunerile organice de pe instrumentele de producție a alimentelor.

Higeea Degresant Alimentar dispune de o formulă puternic concentrată, cu o acțiune degresantă deosebită, fiind perfect pentru spălăturile grele ale suprafețelor de lucru. În plus, soluția este compatibilă cu metalele sensibile la coroziune, protejând aluminiul și cauciucul.

Acest produs este ideal pentru suprafețele cu depuneri masive de grăsime, ulei sau proteine de origine animală. Se recomandă utilizarea diluată, într-o proporție de 10-20 ml la 1 L de apă, adaptată în funcție de gradul de murdărie. În cazul spălărilor grele, poate fi aplicat nediluat direct pe un burete. Pentru o utilizare convenabilă, se recomandă folosirea împreună cu un pulverizator ergonomic cu jet spumă. După aplicare, se lasă soluția să acționeze timp de 3-5 minute, iar apoi se poate curăța cu ușurință folosind un burete sau o lavetă umedă, urmată de clătire cu apă din abundență.

Pentru siguranța ta, este important să porți mănuși de protecție în timpul utilizării acestui degresant alimentar profesional, deoarece poate provoca leziuni la nivelul pielii.

Alege Higeea Degresant Alimentar pentru o curățare profesională și de încredere a suprafețelor din industria alimentară.

Producator:
HIGEEA