Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Degresant pentru Hote si Cuptoare
FABI Degresant pentru Hote si Cuptoare
FABI Degresant pentru Hote si Cuptoare

FABI Degresant pentru Hote si Cuptoare

Descoperă detergentul profesional concentrat, conceput special pentru a îndepărta grăsimile și arsurile de pe hote și cuptoare, fabricat în baza unei rețete originale Fabi.

Această soluție de curățare oferă o puternică acțiune degresantă, luptând eficient împotriva tuturor tipurilor de murdărie din zonele alimentare. Detergentul Fabi pentru Hote și Cuptoare este soluția ideală pentru curățarea și igienizarea aragazelor, plitelor, cuptoarelor, hotelor, ustensilelor și vaselor din ceramică.

Cu o aplicare facilă prin pulverizare, se lasă să acționeze timp de 3-5 minute, după care se poate curăța cu ușurință folosind un burete sau o lavetă umedă, urmată de clătirea cu apă. Este important să purtați mănuși de protecție în timpul utilizării acestui detergent profesional, deoarece poate fi agresiv pentru piele.

Detergentul Fabi pentru Hote și Cuptoare este disponibil în trei variante: cu pulverizator, în recipiente de 0,5 L și 1 L, sau în rezervă de 5 L, fără pulverizator. Toate acestea sunt produse în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, respectând normele CEE.

Alege detergentul Fabi pentru o curățenie profundă și impecabilă a bucatariei tale.

Producator:
FABI