Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Degresant Atelier

FABI Degresant Atelier

Soluție de curățare Fabi pentru suprafețele din ateliere service

Optează pentru soluția degresantă perfectă pentru curățarea tuturor suprafețelor din atelierele de service auto, produsă în baza unei rețete originale Fabi. Sporește eficiența și productivitatea prin asigurarea unui mediu de lucru curat și igienic.

Acest detergent profesional elimină cu succes orice tip de murdărie sau depuneri întâlnite în service-uri, în special petele de uleiuri minerale. Fabi Degresant Service nu este recomandat pentru suprafețele din aluminiu sau teflon.

Detergentul se utilizează în diluție cu apă rece sau caldă, în funcție de gradul de murdărie. Pentru spălarea de întreținere, se recomandă o diluție de 20-50 ml la 1 L de apă, iar pentru spălările grele, o diluție de 100-150 ml la 1 L de apă. După aplicarea pe suprafața dorită, se lasă să acționeze timp de 5-10 minute, apoi se curăță ușor cu un burete sau o lavetă umedă. În final, se clătește cu apă din abundență.

Produsul este disponibil în două variante: cu pulverizator, în recipient de 0,5 L, sau în rezervă de 5 litri. Fabi Degresant Service este fabricat în laboratoarele proprii ale Fabi Total Grup, în conformitate cu normele CEE.

Alege soluția Fabi Degresant Service pentru a obține o curățenie profundă a suprafețelor din fiecare service auto.

Producator:
FABI