FABI Degresant pentru Industria Alimentara

FABI Degresant pentru Industria Alimentara

Soluție de degresare Fabi pentru suprafețele din industria alimentară

Obține o degresare de calitate superioară alegând soluția special concepută pentru industria alimentară, fără miros. Detergentul profesional Fabi oferă o curățare profundă și eficientă a tuturor tipurilor de murdărie și depuneri.

Cu formula sa concentrată și puternic degresantă, Fabi Degresant Alimentar este ideal pentru spălările grele și industriale, fără a afecta aluminiul sau cauciucul.

Recomandat și pentru suprafețele cu depuneri de grăsime, acesta se utilizează în diluție de 20-30 ml la 1 L de apă pentru spălările de întreținere, iar în cazul spălărilor grele, diluția recomandată este de 50-80 ml la 1 L de apă.

După aplicarea pe suprafața dorită, se lasă să acționeze timp de 5-10 minute, apoi se curăță ușor cu un burete sau o lavetă umedă. În final, se clătește cu apă din abundență.

Produsul este disponibil în două variante: în recipient de 1 L sau 5 L. Soluția Fabi Degresant Alimentar este fabricată în laboratoarele proprii ale Fabi Total Grup, conform unei rețete originale și în conformitate cu normele CEE.

Alege soluția Fabi Degresant Alimentar pentru a obține o curățenie profesională și impecabilă a suprafețelor din industria alimentară.

Producator:
FABI