Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI All Purpose Kitchen

FABI All Purpose Kitchen

Soluție de curățare Fabi pentru suprafețele din bucătărie

Transformă bucătăria ta într-un spațiu de curățenie excepțională cu soluția transparentă pentru curățarea eficientă a tuturor suprafețelor. Fabricată cu grijă, în conformitate cu o rețetă originală Fabi, această soluție de înaltă calitate îți oferă rezultate remarcabile.

Fabi All Purpose Kitchen este alegerea ideală pentru curățarea oricărui tip de murdărie sau depuneri din bucătărie, inclusiv pete de grăsime. Formula puternică curăță și igienizează eficient toate suprafețele utilizate în industria alimentară, fiind un degresant de încredere.

Aplicarea este simplă și convenabilă cu ajutorul pulverizatorului inclus. Recomandăm utilizarea sa pe suprafețele din spațiile de gătit, electrocasnice și ustensile de bucătărie. După pulverizare, suprafața se curăță cu ușurință folosind un burete sau o lavetă umedă. Pentru un rezultat impecabil, clătește suprafața o singură dată cu apă.

Vă rugăm să fiți atenți atunci când utilizați pe suprafețe vitrate, deoarece poate afecta luciul sticlei. Nu utilizați pe suprafețe din aluminiu.

Soluția Fabi All Purpose Kitchen este disponibilă în două variante: cu pulverizator, în recipient de 0,5 L, sau în rezervă de 5 L. Produsă în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, soluția respectă normele CEE pentru o calitate superioară și siguranță.

Alege soluția Fabi All Purpose Kitchen pentru a obține o curățenie de excepție în fiecare bucătărie.

Producator:
FABI