Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detartrant 1L

FABI Detartrant 1L

Detartrant Fabi profesional

Experimentează puterea profesională a detartrantului concentrat de la Fabi, special creat pentru a îndepărta eficient depunerile de calcar și reziduurile de pe suprafețele lucioase, cromate, din inox, ceramică, sticlă sau plastic.

Fabricat cu o rețetă originală Fabi, acest detergent luptă în mod eficient împotriva depunerilor de calcar cauzate de duritatea ridicată a apei, curățând rapid orice urmă de calcar și asigurând o igienă impecabilă.

Cu o aplicare simplă, direct pe suprafața care trebuie curățată sau cu ajutorul unui burete, acest detartrant este recomandat în special pentru băi sau zone industriale care utilizează o cantitate mare de apă. După aplicare, se lasă să acționeze timp de aproximativ 5-15 minute, apoi se clătește cu apă din abundență.

Curățând și igienizând eficient obiectele sanitare, acest detartrant oferă rezultate remarcabile. Pentru protecția pielii, se recomandă utilizarea mănușilor de protecție.

Detartrantul Fabi este disponibil în două variante, la recipient de 1 L și la rezervă de 5 L, și este produs în laboratoarele proprii Fabi Total Grup, în conformitate cu normele CEE.

Alege detartrantul Fabi pentru a obține suprafețe impecabile, fără nicio urmă de calcar.

Producator:
FABI