Eficiență și sustenabilitate: Beneficiile produselor Higeea Eco Label

Eficiență și sustenabilitate: Beneficiile produselor Higeea Eco Label

Într-o lume în care preocupările legate de mediu și sustenabilitate devin din ce în ce mai pronunțate, consumatorii sunt tot mai interesați de modalități prin care pot reduce impactul negativ asupra planetei.

Există multe schimbări mici pe care le poți face pentru a-ți aduce contribuția la lupta pentru binele planetei. Unul dintre acestea este să cumperi mai multe produse certificate din punct de vedere ecologic.

De ce e necesar ca produsele să fie certificate?

Nu orice produs care are pe ambalaj un simplu simbol, o frunză sau o expresie este cu adevărat un produs care face diferența. Produsele Eco Label sunt foarte strict reglementate și au fost certificate de către Uniunea Europeană ca având un impact mai scăzut asupra mediului în fiecare etapă a cilcului de viață:

  1. Materii prime
  2. Procesul de producție
  3. Ambalare si distribuție
  4. Utilizare / consum
  5. Reutilizare / reciclare / eliminare

Beneficiile produselor Higeea Eco label:

  • Reducerea impactului asupra mediului: Unul dintre principalele avantaje ale acestor produse este că ele contribuie la reducerea amprentei de carbon și a altor impacturi negative asupra mediului.
  • Sustenabilitate fără a face rabat de la calitate: Produsele Higeea sunt realizate intern de către chimiștii Fabi Total Grup și au fost temeinic testate, în diferite medii și situații, înainte de a ajunge pe piață.
  • Promovarea sănătății umane: Produsele Ecolabel respectă anumite standarde și reguli stricte privind utilizarea substanțelor chimice periculoase.
  • Susținerea schimbării la nivel global: O creștere a cererii pentru produsele certificate Eco label poate determina și alți producători să adopte practici mai sustenabile. Astfel, putem contribui la o schimbare la nivel global către un model de consum mai responsabil și mai prietenos cu mediul.
  • Sprijinirea inovației și dezvoltării durabile: Cererea crescută pentru produsele certificate Eco label stimulează inovația și dezvoltarea unor tehnologii și practici mai sustenabile. Acest lucru poate duce la o creștere a investițiilor în cercetare și dezvoltare în domeniul sustenabilității, care, la rândul său, poate avea beneficii pe termen lung asupra mediului și societății.

Produsele Higeea Eco label reprezintă o alegere inteligentă pentru cei care doresc să reducă impactul asupra mediului și să facă alegeri mai responsabile din punct de vedere ecologic.

O scurtă prezentare a produselor Higeea Eco label:

Detergent universal, All Purpose Cleaner

Detergent universal foarte versatil, care curăță rapid și eficient murdăria, petele și urmele de grăsime de pe toate suprafețele din casă.

  • putere maximă de degresare, pentru spălarea diferitelor categorii de suprafețe (gresie, faianță, obiecte sanitare, suprafețe din PAL melaminat, obiecte de inox, suprafețe vopsite).

all purpose higeea  poza articol 2

Disponibil în variantele: 5L și 500 ml cu pulverizator.

Detergent pentru geamuri

Detergentul Higeea curăță rapid geamurile, oglinzile, suprafețele din sticlă, obiectele din plastic, suprafețele lavabile și melaminate. Oferă strălucire suprafețelor curățate, fără a lăsa urme.

  • dizolvă și îndepărtează grăsimile, praful, amprentele fără a deteriora suprafețele

higeea geam  poza articol 2

Disponibil în variantele: 5L, 750 ml cu pulverizator și 1L cu pulverizator.

Detergent pentru pardoseli

Detergent perfect echilibrat, ce curăță și degresează suprafețele țări și pardoselile, înlăturând eficient murdăria și petele, fără a lăsă reziduuri nedorite.

  • dizolvă și îndepărtează cu succes murdăria de pe gresie, parchet, marmură și alte tipuri de pardoseli din spații casnice sau comerciale

pardoseli   poza articol 2

Disponibil în variantele: 5L și 1L.

Detergent pentru grupuri sanitare

Detergent profesional utilizat în curățarea eficientă a obiectelor sanitare.

  • curăță și redă strălucirea suprafețelor și obiectelor lucioase, cromate, din inox, material ceramic sau plastic.

sanitar   poza articol 2

Disponibil în variantele: 5L și 1L.

Săpun lichid, Higeea, cu parfum de măr verde

Săpunul lichid Higeea își propune să ofere o curățenie delicată și eficientă, în armonie cu mediul înconjurător. Parfumul sau unic oferă o experiență revigorantă la fiecare utilizare.

  • delicat cu pielea și prietenos cu mediul;
  • compatibil cu dispensere de săpun lichid

sapun   poza articol 2

Disponibil în variantele: 5L, 1L și 500 ml cu pompita.

Săpun spumă, Higeea

Săpun spumă ce asigură o curățare a mâinilor eficientă și delicată. Textura plăcută a spumei oferă o experiență senzorială deosebită, iar clătirea nu necesită cantități mari de apă.

  • curăță cu blândețe și protejează pielea
  • compatibil cu dispensere de săpun spumă

spuma   poza articol 2

Disponibil în variantele: 5L și 1L.