Daca doriti sa faceti comenzi pentru persoane fizice accesati:
FABI Detergent pentru Covoare
FABI Detergent pentru Covoare

FABI Detergent pentru Covoare

Detergent profesional Fabi pentru covoare

Creează o primă impresie deosebită pentru clienții sau oaspeții tăi într-un spațiu impecabil de curat. Alege detergentul profesional pentru curățarea covoarelor, mochetelor și tapițeriilor, fabricat în baza unei rețete originale Fabi.

Acest detergent profesional super concentrat pătrunde în profunzime în covoare, mochete și tapițerii, asigurând o curățare eficientă în orice spațiu. Fabi Detergent Profesional pentru Covoare protejează culorile și nu conține sare, garantând rezistență pe termen lung pentru materialele curățate.

Formula sa puternică elimină murdăria și petele, fără a deteriora suprafața de curățat. Acest detergent generează o spumă bogată și poate fi utilizat atât în spălările manuale, cât și cu ajutorul unui generator de spumă. Modul de utilizare este simplu: se aspiră suprafața de curățat, se agită detergentul pentru a obține o spumă persistentă, apoi se aplică spuma cu o perie sau un burete. După uscare, se face o aspirare temeinică.

Diluția recomandată este de 20-60 ml de detergent la 1 litru de apă. Cantitatea exactă de detergent utilizată depinde de scopul spălării. Pentru spălările grele, se poate crește cantitatea de detergent profesional utilizat. Acest detergent este eficient și în îndepărtarea petelor de grăsime.

Este disponibil în două variante: recipient de 1 litru sau rezervă de 5 litri. Detergentul este produs în laboratoarele proprii ale Fabi Total Grup, în conformitate cu normele CEE.

Alege detergentul profesional Fabi pentru a obține covoare curățate ca la carte.

Producator:
FABI